Vitale inrichting

Interieur en verlichting beïnvloeden mensen en hoe ze zich voelen. Kleuren, licht, texturen en vormen hebben een grote invloed op het welbevinden van mensen en hierdoor ook op hun productiviteit, pro-activiteit en positiviteit. En beinvloed dus direct de vitaliteit van mensen.

Verlichting: Steeds meer mensen zien het licht
De bekende interieurarchitect Axel Vervoort zei het al: Licht is wet: het is kracht, het is energie, het is leven. En zo is het. 
Licht is de energie die de wereld creëert. Eentje die in meer of mindere mate bepaalt hoe we ons voelen: die onze stemmingen regisseert. Licht heeft invloed op onze kinderen die de hele dag op school zitten. Op onze werkplekken, waar we de hele week verblijven. En op onze kwetsbaarste mensen in de zorginstellingen, waar goed licht weldadig is en bij kan dragen aan een goed gevoel.
Bij bouwprojecten wordt er steeds meer rekening gehouden met licht. Een lichtplan toont hoe het er van binnen uitziet, hoe het aanvoelt, of we er energie van krijgen, of het duurzaam is. Licht is modern geworden en spreekt een stevig woordje mee bij het realiseren van een comfortabele en duurzame levensstijl.Steeds meer mensen zien het licht. Ontdek Lichtwerk Studio 
Interieur: vitaliseren en helen
Interieur gaat over mensen en hoe ze zich voelen. Kleuren, texturen en vormen hebben daar een grote invloed op. Niet alleen op het interieur zelf maar ook op het welbevinden van de mensen. We willen graag dat mensen zich veilig voelen, de ruimtes begrijpen en zich kunnen ontspannen of concentreren. In onze interieurs zijn de thema’s vitaliseren en helen de belangrijkste uitgangspunten. Een rode draad door al ons werk, waar we ook met gezonde verlichting hier invulling aangeven. Ontdek Kleurmerk

De BIO-BOOST
De BIO-BOOST is de ideale manier om je medewerkers met gezonde verlichting te ondersteunen in hun werkzaamheden en hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. Zie het als een flexplek met ingebouwde lichttherapie.

Biophilic Design en Healing Environment
Met de visie vanuit Biophilic Design en Healing Environment geven we vorm aan onze ontwerpen. Biophilic design is het opnemen van natuurlijke elementen in de werk, leer of leefomgeving. Zo creëer je inspirerende, verkwikkende plekken waardoor er een verbinding ontstaat met de omgeving, Healing Environment. We stimuleren het contact met de buitenomgeving en voegen elementen, kleuren en vormen uit de natuur toe. Een omgeving zonder natuurlijke elementen kan zelfs een negatief effect hebben op de gezondheid, de productiviteit en het welzijn. Een zwakke gezondheid en een verminderd welzijn kunnen leiden tot slechte prestaties, een lage productiviteit, werkverzuim en verhoogde kosten.
  • Inspirerende werkplekken creëren
  • Natuurlijke elementen in de werk-, leer-of leefomgeving
  • Verbinding met de omgeving en met elkaar
  • Healing Environment
  • Contact met de buitenwereld
  • Betere prestaties, hogere productiviteit
  • Elementen, vormen en kleuren uit de natuurVoor alle regio's kun je contact opnemen met

Studio Kleurmerk

Lichtwerkstudio

Erna van het Erve 

M +31 (0)6 50 67 75 43

Renkum

>