Vitale inrichting

Interieur en verlichting beïnvloeden mensen en hoe ze zich voelen. Kleuren, licht, texturen en vormen hebben een grote invloed op het welbevinden van mensen en hierdoor ook op hun productiviteit, pro-activiteit en positiviteit. En beinvloed dus direct de vitaliteit van mensen.

Vitale Inrichting

De bekende interieurarchitect Axel Vervoort zei het al: Licht is wet: het is kracht, het is energie, het is leven. En zo is het. 
Licht is de energie die de wereld creëert. Eentje die in meer of mindere mate bepaalt hoe we ons voelen: die onze stemmingen regisseert. Licht heeft invloed op onze kinderen die de hele dag op school zitten. Op onze werkplekken, waar we de hele week verblijven. En op onze kwetsbaarste mensen in de zorginstellingen, waar goed licht weldadig is en bij kan dragen aan een goed gevoel.
Bij bouwprojecten wordt er steeds meer rekening gehouden met licht. Een lichtplan toont hoe het er van binnen uitziet, hoe het aanvoelt, of we er energie van krijgen, of het duurzaam is. Licht is modern geworden en spreekt een stevig woordje mee bij het realiseren van een comfortabele en duurzame levensstijl.Steeds meer mensen zien het licht. Ontdek Lichtwerk Studio 
Interieur: vitaliseren en helen
Interieur gaat over mensen en hoe ze zich voelen. Kleuren, texturen en vormen hebben daar een grote invloed op. Niet alleen op het interieur zelf maar ook op het welbevinden van de mensen. We willen graag dat mensen zich veilig voelen, de ruimtes begrijpen en zich kunnen ontspannen of concentreren. In onze interieurs zijn de thema’s vitaliseren en helen de belangrijkste uitgangspunten. Een rode draad door al ons werk, waar we ook met gezonde verlichting hier invulling aangeven. Ontdek Kleurmerk


Invloed van een vitale inrichting

01.

Inspirerende werkplekken creëren

02.

Natuurlijke elementen in de werk-, leer-of leefomgeving

03.

Verbinding met de omgeving en met elkaar

04.

Betere prestaties, hogere productiviteit

05.

Contact met de buitenwereld

Ontwerp met de natuur in gedachten; elke toevoeging van natuurlijke elementen versterkt de band tussen mens en omgeving.

Erna van het Erve

regio:

Alle regio's

Studio Kleurmerk

Lichtwerkstudio

Erna van het Erve 

M +31 (0)6 50 67 75 43

Renkum

Neem hier contact 

Voornaam*
Achternaam*
Email*
0 of 350
>