Supplementen

Supplementen van Innervitamins zijn van hoge kwaliteit en voegen werkende vitamines, mineralen en andere bouwstoffen in hun supplementen die echt het verschil maken voor je lichaam.


En wil je een echt vitaal kerstpakket aan je medewerkers geven, denk dan eens aan een pakket met supplementen. Je kunt ze bestellen bij Innervitamins via onderstaande de button!
Plant O'Vitamins is een Nederlands merk van Inner Vitamins dat staat voor plantaardige organische vitamines met een eerlijke prijs kwaliteit verhouding. Hun producten worden in heel Nederland verkocht. 


Plant O'Vitamins

Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Omdat zij het belangrijk vinden om hoogwaardige kwaliteit te leveren, maar gezondheid ook betaalbaar willen houden, hebben zij hun eigen lijn Plant O’ Vitamins ontwikkeld met een ruim assortiment plantaardige voedingssupplementen voor een eerlijke prijs.


Hun supplementen bevatten allemaal unieke combinaties van pure, natuurlijke ingrediënten die elkaars werking versterken. Bekijk ook de keurmerken, waaruit blijkt dat zij veel waarde hechten aan de kwaliteit van hun producten en dat de ingrediënten NON-GMO zijn, maar ook zoveel mogelijk biologisch, halal en vegan.


Kijk voor alle producten op de site van Innervitamins via de button:

Supplementen van Innervitamins:

  • Hebben een hoge kwaliteit en hebben 4 keurmerken
  • Hebben een goede prijs/kwaliteits-verhouding
  • Bevatten natuurlijke plantaardige organische ingrediënten
  • Worden hoog beoordeeld door klanten met een 9 
>