Supplementen

Supplementen zijn in ons dagelijks leven echt nodig. We vergen veel van ons lichaam en in onze voeding zitten vaak veel minder voedingstoffen dan bijvoorbeeld 20 jaar geleden.


Supplementen van Plant O' Vitamins zijn van hoge kwaliteit en voegen werkende vitamines, mineralen en andere bouwstoffen in hun supplementen toe, die echt het verschil maken voor je lichaam. ze zijn biologisch, zijn opneembaar en hebben 4 keurmerken.

Innervitamins.nl

Supplementen

Plant O'Vitamins is een Nederlands merk van Inner Vitamins dat staat voor plantaardige organische vitamines met een eerlijke prijs kwaliteit verhouding. Hun producten worden in heel Nederland verkocht. 


Plant O'Vitamins

Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Omdat zij het belangrijk vinden om hoogwaardige kwaliteit te leveren, maar gezondheid ook betaalbaar willen houden, hebben zij hun eigen lijn Plant O’ Vitamins ontwikkeld met een ruim assortiment plantaardige voedingssupplementen voor een eerlijke prijs.


Hun supplementen bevatten allemaal unieke combinaties van pure, natuurlijke ingrediënten die elkaars werking versterken. Bekijk ook de keurmerken, waaruit blijkt dat zij veel waarde hechten aan de kwaliteit van hun producten en dat de ingrediënten NON-GMO zijn, maar ook zoveel mogelijk biologisch, halal en vegan.


Wil je advies op het gebied van supplementen, bel Vera gerust op.


Innervitamins heeft ook andere betrouwbare merken op de eigen website staan, dus kijk zelf even rond via deze link:>