Neurofeedback

Dynamische neurofeedback is een vorm van training van het brein die je brein traint in effectieve neuronetwerken, waar je dagelijks profijt van hebt.


Heb je last van vermoeidheid, sombere of angstige gevoelens? Sta je altijd aan en voel je je gestrest? Wil je beter in je vel zitten en uitgerust wakker worden? Of wil je juist beter worden in wat je doet?

Neurofeedback

Met dynamische neurofeedback van NeurOptimal® train je je brein zodat het beter kan gaan functioneren. Deze training zorgt dat je brein flexibeler en veerkrachtiger wordt. Het is, zoals ze dat noemen, een non-invasieve training. Er gaat niks het brein in. Het systeem dat aangesloten wordt op je hoofd communiceert in de natuurlijke taal van de hersenen die zich daardoor zullen aanpassen. Doordat jouw brein efficiënter zal gaan werken heeft dit impact op jouw hele lichaam. Iedereen heeft profijt van deze training. Want met een flexibel en veerkrachtig brein ben je simpelweg tot veel meer in staat.


Hoe werkt het?

De apparatuur waar meegewerkt wordt omvat niks meer dan een tablet en een 'Zamp' met sensoren. Voor een sessie worden er vijf sensoren geplaatst. Twee sensoren komen op het hoofd, twee op het rechteroor en de laatste wordt op het linkeroor geplaatst.


In een sessie van 33 minuten lang luister je naar muziek. De sensoren zullen de elektrische activiteit in de hersenen meten en waar nodig de muziek kort onderbreken. Dit is voor jouw brein de boodschap om te evalueren waar het mee bezig is en zo nodig van koers te veranderen. Op de achtergrond dus zeer complex, maar voor jou niks anders dan 33,5 minuut te ontspannen terwijl jouw hersenen zich reorganiseren!


En door deze reorganisatie zal jouw brein optimaler gaan functioneren. Verkeerde paden die je in het verleden hebt aangelegd, worden tijdens de training langzaam omgelegd naar efficiëntere en positievere verbindingen. Je maakt nieuwe neuro netwerken aan die effectiever werken dan die je hebt. En dit resulteert in een enorme lijst met voordelen voor iedereen!


De resultaten van neurofeedback

01.

Geen bijwerkingen

02.

Gezond slaappatroon

03.

Meer energie

04.

Een gelukkiger gevoel

05.

Betere focus

06.

Over het algemeen beter functioneren

Neurofeedback is voor iedereen die een grotere veerkracht en flexibiliteit van het brein kan gebruiken.

Barbera Sikking

regio:   

alle regios

Barbara Sikking. gecertificeerd trainer NeurOptimal®

Neem hier contact op 

Voornaam*
achternaam*
Email*
0 of 350
>