Gewichtsbeheersing

Begeleiding bij het ontwikkelen van een gezond gewicht kan je ondersteunen in het doorzetten van belangrijke gewoonteveranderingen op het vlak van voeding en bewegen.

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing gaat over een gezond gewicht creëren dat bij jou lichaam past. We gaan aan de slag met een leefstijlprogramma en kijken naar je voeding, je beweegpatroon en je slaappatroon.


Afvallen, aankomen op een gezonde manier en met blijvend resultaat aan de slag met jouw gewicht. Dat is niet altijd makkelijk. wij zijn niet van diëten, maar van gezonde voedingspatronen die je rustig opbouwt. Belangrijk is dat je kennis over voeding, bewegen en slaap tot je gaat nemen om zo gemotiveerd te worden om voor jezelf te zorgen en jezelf hierin belangrijk genoeg te vinden.


Het is fijn om hier begeleiding in te krijgen, dan doe je het samen.  Behalve voeding richt je je ook op sport/ beweging. Beweging van het lichaam zorgt er niet alleen voor dat je conditie en kracht opbouwt, daarnaast helpt het bij de afvoer van afvalstoffen en verbrand je calorieën! 


Actief aan de slag met gewichtsbeheersing

Je begint bij de basis en kijkt samen naar jouw huidige levensstijl. Je analyseert wat je eet, hoe je eet en of je de juiste keuzes maakt. Zodat je jouw levensstijl beetje bij beetje aan kunt passen, en vooral om niet hals over kop te starten met radicale veranderingen in jouw levensstijl. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bijna iedereen die radicale veranderingen doorvoert, vroeg of laat terugvalt in die oude levensstijl en dat oude voedingspatroon. Als je daarentegen met meerdere kleine aanpassingen actief aan de slag gaat, zijn de resultaten eerder blijvend. 


Gezond eten en sporten is voor iedereen anders en daar houden we rekening mee. Samen op zoek  naar de juiste voeding voor jou. Er wordt een op maat gemaakt plan voor je uitgewerkt zodat je op een natuurlijke manier weer in balans raakt. Je wordt één op één begeleid naar deze permanente positieve verandering, waardoor jouw gewichtsverlies ook blijvend is.


Resultaat na een begeleidingstraject gewichtsbeheersing:

01.

Enorme energie boost

02.

Betere conditie en concentratie

03.

Fitter

04.

Beter werkend immuunsysteem

05.

Gezond gewicht dat passend is voor jou


Carmen van den Bosch

regio:   Leiden & amsterdam 

Carmen de coach

06-46138721

info@carmendecoach.nl

Warmond

Neem hier contact op 

Voornaam*
Achternaam*
Email*
0 of 350
>