No menu items have been found.


Hoe werken wij?

Hoe werken wij?


We richten ons op Health engagement binnen een organisatie; mensen inspireren om persoonlijk bewust te gaan kliezen voor gezondere gedragingen en deze stapsgewijs aan te gaan leren. Omdat gedrag veranderen voor iedereen lastig is gebruiken we het collectief van de organisatie om elkaar hierbij te stimuleren en bewust te blijven. 


Als professionals weten we dat er niet één manier de beste manier is om te ontwikkelen, er is dus ook niet een coach of specialist die alles weet. Daarom geloven wij in diversiteit, de deelnemer kiest wat bij hem/haar past.  


Alle activiteiten in ons netwerk zijn gericht op groei en balans creëren. In ieders leven is het een proces van steeds nieuwe kennis opnemen over hoe je jezelf ontwikkelt en hoe je verder kunt groeien in echt vrij zijn in jezelf (authentiek),  je gezond, vitaal én je gelukkig voelen in je relatie met jezelf en anderen

Interventies:


Wat ons uniek maakt is dat we altijd starten met een 'screening' samen met de klant over wat de exacte vraag is. We bieden een grote variëteit aan van persoonlijke trajecten en van organisatie en groepstrajecten.Persoonlijke trajecten


Deze starten bij een vitaliteitscoach of mental health coach die met behulp van een vitaliteitstest doorvraagt op het vlak van fysieke, emotionele en mentale fitheid.


Tijdens deze intake van 75 minuten wordt samen vastgesteld waar de focus van het persoonlijke traject op moet liggen. dit op basis van de 'klachten' en ontwikkelwensen. Op basis hiervan kan samen overlegd worden hoeveel gesprekken worden afgesproken. Tevens kijken we of een specialist het herstel nog meer zou kunnen bevorderen. Hierover wordt dan advies gegeven.


Organisatie/groepsgerichte trajecten


Organisatieontwikkeling, team-coaching, trainingen, workshops en masterclasses, we hebben de deskundigen allemaal in ons netwerk als het gaat om een vitale en gezonde organisatie. Vera Verhoeven en Kathelijne van Mierlo kun je altijd benaderen als je meer wilt weten over onze mogelijkheden. Natuurlijk staan er diverse trainingen op de site, echter wij vinden het belangrijk om samen te kijken wat de ontwikkelvraag is en wat voor soort interventie passend zou kunnen zijn. Bel Vera of Kathelijne gerust voor meer informatie of vragen!

Neem hier contact op met Vera of Kathelijne voor meer informatie!

>