"Love yourself enough to live a

healthy lifestyle!"

Wil jij gemotiveerd worden om echt te kiezen voor een gezonde leefstijl zodat je een fit en gezond lijf blijft houden? En weten wat jou belemmert om echt door te pakken op het vlak van jouw leefstijl? 

Echt kiezen voor jezelf en hiervoor ruimte creëren in je dagstructuur. Dit is voor heel veel mensen een ware uitdaging. In dit webinar kijken we met elkaar naar de belemmeringen die we zelf creëren en vooral hoe je dit kunt veranderen. In het webinar lopen we de gewenste veranderingen op het vlak van voeding, bewegen en ontspannen even langs. Ieder thema wordt ingeleid om je onderbewuste even te triggeren waarna we via de chat interactief aan de slag gaan. Hierbij kijkt eenieder naar de eigen wensen op dit vlak en creëert bewustzijn over welke belemmering bij hem of haar in de weg zit. Doordat je bewust wordt, kun je echt starten om je gedrag aan te gaan passen.

Door mee te doen met dit webinar ondersteun je jezelf in het gezond houden van het belangrijkste wat echt alleen van jou is; jouw lichaam! Voor nu en voor de verre toekomst.

Je acties van vandaag op dit vlak bepalen je gezondheid en geluk van morgen. Ieder vitaliteitsthema wordt afgesloten met een vraag voor jezelf; wat neem jij mee en wat wil je vanaf nu anders doen? Hierdoor heb je na de workshop concreet een aantal acties voor jezelf zodat je echt stappen gaat zetten voor een fit en gezond lijf voor nu en voor later.

Waar loop je tegenaan?

hoe overwin ik mijn excuses

in mijn leefstijl?Je wilt graag echt weten wat een gezonde leefstijl inhoudt zodat je je nog vitaler, blijer en gelukkiger gaat voelen

Je wilt gemotiveerd worden met nieuwe kennis over het effect van een gezonde leefstijl


Je wilt graag echt stappen zetten op leefstijlgebied en je belemmeringen overwinnen


Je wilt je fitter gaan voelen en zoekt naar de sleutel voor jou

Je wilt bewust aan de slag om je aan afspraken te houden die belangrijk zijn voor jou

Je wilt weten welke afspraken over bewegen, voeding en slaaproutine bij jou passen.

voor wie is het webinar fysiek sterk


Dit interactieve webinar wordt gegeven voor iedereen die zich oriënteert op doelen voor een blijer, gelukkiger en vitaler leven. We delen graag onze concrete specialistische kennis gebaseerd op de nieuwste inzichten. Je gaat inzien dat je jouw excuses en uitstel beter aan de kant kunt zetten en gewoon stap voor stap vitale gewoontes kunt gaan invoeren in je leven. Daar word je blijer, gelukkiger en gezonder van!

We behandelen de thema's Voeding, bewegen en slaaproutine:

 • Korte inleiding over het onderwerp (10 min)
 • Welke afspraak heb jij met jezelf over dit onderwerp?
 • Welke belemmering werp jij op bij jezelf? Waar komt deze vandaan?
 • Hoe wil je deze belemmering gaan omzetten?
 • Welke nieuwe afspraak maak je met jezelf over dit onderwerp?

 • Fysieke, mentale en emotionele energie beïnvloeden elkaar sterk. Het ontwikkelen van fysieke veerkracht is een krachtig middel voor een juiste basis om de door jou gewenste resultaten in je leven te behalen, op alle vlakken. In dit webinar ga je dieper in op het fysiek herstellen van je lichaam en je brein door meer kennis en meer inzicht in jouw belemmerende factoren in het creëren van een fysiek sterk lijf!


  Wil jij nu al meer weten over hoe je vandaag al jouw fitheid positief kan beïnvloeden? Klik dan hier om ons blog te lezen over de manieren om je energie te verhogen of klik op deze link om meer te weten te komen over wat je belemmert om blijvende veranderingen door te voeren in je eetpatroon.

  wat bereik je met het webinar fysiek sterk?


  Het webinar inspireert je om voorbij je excuses te gaan en voor jezelf een aantal gewoonten te veranderen waardoor je jouw fysieke energie kunt gaan versterken. Tijdens de workshop formuleer je concreet een aantal acties voor jezelf en ben je gemotiveerd om beter voor je kostbaarste bezit te zorgen!

  Gezond gedrag

  Jij weet welke belemmeringen jou tegen houden om tijd en ruimte te nemen om voor gezond gedrag te kiezen.

  Effecten leefstijl

  Jij hebt inzicht in de effecten van een gezonde leefstijl op korte en langere termijn

  Ondersteunende voeding

  Je weet welke voeding gezond is voor jou lichaam en hoe voeding je lichaam kan herstellen zonder dat je gaat diëten en je hebt duidelijek afspraken gemaakt met jezelf welke stap je gaat zetten

  Bewegen en ademhaling

  Door nieuwe kennis raak je gemotiveerd om meer te gaan bewegen en ontspannen en je pakt je belemmeringen proactief op na het webinar

  Slaaproutine

  Door nieuwe kennis over slaaproutine maak je nieuwe keuzes voor jezelf op dit vlak zodat je kiest voor voldoende hersteltijd voor je lichaam

  >