Vitaliteitscoaching

Door medewerkers met behulp van vitaliteitscoaching weer in contact te brengen met hun fysieke, emotionele en mentale veerkracht leren zij, op al deze vlakken, hun stressreacties in balans te brengen.

 Door deze integrale aanpak herstellen zij veel sneller en zijn bewuster in gedrag dan voor de coaching.

Vera Verhoeven & Kathelijne van Mierlo

Vitaliteitscoaching

Chronische stressreacties weer in balans brengen

Veel ontevredenheid, werkdrukervaringen, (ziekte)verzuim van medewerkers zijn gerelateerd aan stressreacties in het lichaam.


Vitaal leiderschap

Dit is de kern, vitaal leiderschap versterken: het vermogen ontwikkelen om je eigen kracht te zien en tegelijkertijd eerlijk te zijn. Eerlijk je gedragspatronen onder de loep nemen die negatieve energie creëren en niet de gewenste resultaten opleveren. Ze gaan direct aan de slag met het veranderen van gedachten/gedrag in relatie met zichzelf en de ander.


Effectief

Waarom werkt Vitaliteitscoaching op deze wijze zo effectief? Gewoon omdat men de oorzaak leert kennen, en eerlijk en open gaat reflecteren op wat wel en niet werkt van zichzelf. En hierdoor bewust te worden van mogelijkheden om andere keuzes te maken; zelf-empowerment. Een vitaliteitstraject bij
Nova Vitalis geeft energie, confronteert, is actie gericht en werkt op korte en lange termijn.


Je Leert:

01.

Je bent fitter en energieker zet dagelijks nieuwe acties in op dit vlak.

02.

Je hebt een stevig fundament gelegd voor nieuwe gedragspatronen

03.

Je zet energiemanagement in en neemt tijd om voor jezelf te zorgen

04.

Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en hiermee versterkt je je mentale kracht in je leven

05.

Je focust meer op dat wat je echt wilt

06.

En nog veel meer!

Kennismaking

Voor de start van een traject houden we een korte telefonische intake van 15-30 minuten om kennis te maken en de te bespreken. Je kunt dan vragen stellen en we stemmen verwachtingen af. Daarna plannen we een intake gesprek in van 75 minuten om samen de verdieping op te zoeken en de verdiepende coachvraag vast te stellen. Daarna beslissen we samen of we het traject met elkaar aangaan en plannen we afspraken in.

Vera Verhoeven

Vera Verhoeven

Regio: Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Vera Verhoeven, vitaliteitscoach en orthomoleculair therapeut,

06-40858771

info@veraverhoeven.nl

veraverhoeven.nl

Kathelijne van Mierlo

Regio: Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kathelijne van Mierlo,

Mental health coach

06-18107633

coaching@kathelijnevanmierlo.nl

Kathelijnevanmierlo.nl

Deze mensen zijn je voor gegaan:Tijdens de coaching is Vera doortastend, eerlijk en oprecht. Zij weet snel de knelpunten te analyseren en daardoor een insteek te kiezen die bij iemand past. Daarbij kijkt ze holistisch naar de mens en weet ook wanneer het nodig is om door te schakelen naar een intensieve manier van coaching en haar motivatie daarin is heel behulpzaam.

Linda, Ergotherapeut


In 2023 ben ik begonnen aan een coaching traject  van 6 gesprekken waar Vera mij heel goed heeft begeleid.
Vera heeft mij de ogen geopend door haar manier van praten en doen en mij veel inzichten gegeven waardoor ik nu door een andere bril de wereld inkijk.
Haar luisterend oor en de manier waarop ze met mij praatte voelde ik me op mijn gemak. Ik ben inmiddels na 2,5  maand en 5 vitaliteitscoachgesprekken  bijna  12 kilo afgevallen door anders te gaan eten en ander naar uitdagingen in mijn leven te kijken. En mij niet overal verantwoordelijk voor te voelen
Ik heb het traject als heel prettig ervaren.
Voor mijn werk en privé heb ik hier veel aan gehad.

Monique Bonte, Activiteitenbegeleider


>