Transformationeel coachingstraject


Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor je verleden en heden, hoe meer je in staat bent om de toekomst te creëren die je zoekt.

Vera Verhoeven & Kathelijne van Mierlo

Coaching

Het coachingstraject heeft als doel je eigen mogelijkheden te vergroten, balans te vinden op emotioneel en mentaal gebied, belemmeringen te overwinnen, en nieuwe stappen te zetten. Door inzicht te krijgen in de oorsprong van belemmerende overtuigingen, gedragingen, en mindset, kan de disbalans in je leven aangepakt worden, en kun je effectievere stappen zetten.

Diverse coachtechnieken en prikkelende vragen richten zich op het transformeren van gedachten en gedrag, waardoor je bewust wordt van je huidige gedrag. Je concentreert je tijdens de coaching op je visie van wie je wilt zijn en werkt aan specifieke doelen binnen een 3-6 maanden durend traject.

Het traject is gericht op bewustwording van je invloed op toekomstperspectief, beslissingen, en gedrag. Het opzoeken van 'spanning' is essentieel voor groei. Door bewustzijn te vergroten, leer je niet alleen van je huidige resultaten, maar ook waar je groeimogelijkheden liggen.

Tijdens de coaching wordt ervaring benadrukt, omdat het brein leert van ervaringen. Acties buiten je comfortzone creëren nieuwe neurale paden en bevorderen blijvende verandering. Het aantal gesprekken varieert tussen de 5 en 12, afhankelijk van je doelstellingen.


Je Leert:

01.

Je bent positiever en optimistischer en zet dagelijks acties in buiten je comfortzone.

02.

Je legt een stevig fundament voor het realiseren van jouw visie voor jouw toekomst

03.

Je zet energiemanagement in en richt je niet meer alleen op timemanagement

04.

Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en voor wat je wilt creëren in je leven, hiermee versterkt je je mentale kracht en krijgt je meer energie.

05.

Je maakt bewust keuzes om andere resultaten te creëren in je leven op het vlak van gezondheid, relaties en werk. 

06.

En nog veel meer!

Kennismaking

Voor de start van een traject houden we een korte telefonische intake van 15-30 minuten om kennis te maken en de ontwikkelvraag te bespreken. Je kunt dan vragen stellen en we stemmen verwachtingen af. Daarna plannen we een intake gesprek in van 75 minuten om samen de verdieping op te zoeken en de verdiepende coachvraag vast te stellen. Daarna beslissen we samen of we het traject met elkaar aangaan.


Vera Verhoeven

Vera Verhoeven

Regio: Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Vera Verhoeven, vitaliteitscoach en orthomoleculair therapeut,

06-40858771

info@veraverhoeven.nl

veraverhoeven.nl

Kathelijne van Mierlo

Regio: Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kathelijne van Mierlo,

Mental health coach

06-18107633

coaching@kathelijnevanmierlo.nl

Kathelijnevanmierlo.nl

Deze mensen zijn je voor gegaan:Bij meerdere psychologen geweest gedurende mijn leven, geen succes. Na 2 van de 6 sessies (via mijn werk geregeld) kan ik zeggen dat mijn leven is veranderd. Haar kennis, eerlijkheid en hoe ze op maat met je situatie bezig gaat, is wat ik nodig had. Ontzettend bedankt!!

Bruno Oliveira, trainer


Vera is eerlijk, liefdevol confronterend en scherp. Tegelijkertijd heeft zij een warme persoonlijkheid en voel je je snel op je gemak. Vera daagt je uit in gesprekken en motiveert je tot het zetten van stappen in de praktijk. Hierdoor kan je direct oefenen met hetgeen je leert in de coaching sessies. Coach Vera weet mensen in hun kracht te zetten, in een paar gesprekken met ik ontzettend veel geleerd. Zowel voor mijn werk als privé, heb ik hier veel aan gehad!

Rachel , Gedragswetenschapper
>