Coachtraject

Positieve intelligentie 
Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor je verleden en heden, hoe meer je in staat bent om de toekomst te creëren die je zoekt.

Vera Verhoeven & Kathelijne van Mierlo

Positieve Intelligentie

Het 12 -16 weken traject bestaat uit persoonlijke coaching met ondersteuning van een digitale leeromgeving gericht op groei in positieve intelligentie (versterken mentale en emotionele fitheid) en het versterken van leidinggevende kwaliteiten.

Dit traject heeft als doel het eigen persoonlijk leiderschap te versterken om zo je positieve intelligentie te verhogen met behulp van coachsessies en een online leeromgeving (breintraining). Diverse coachtechnieken en prikkelende vragen richten zich op het transformeren van gedachten en gedrag, waardoor je bewust wordt van het huidige gedrag op mentaal en emotioneel gebied. Je concentreert je op de visie van ‘wie wil ik zijn’ en 'wat wil ik creëren'. Je werkt aan jouw specifieke doelen.

Het gehele coachtraject is gericht op het veranderen van je eigen gedachtepatronen naar een positieve mindset en daarbij behorend gedrag richting jezelf en de ander.  Hierdoor werk je aan blijvende stressregulatie.

Tijdens de coaching word je uitgedaagd om nieuw gedrag te oefenen in dagelijkse situaties zodat het brein leert van nieuwe ervaringen en nieuwe neuronetwerken opbouwt zodat dit gedrag automatisch wordt. Acties buiten je comfortzone creëren nieuwe neurale paden en bevorderen blijvende verandering.

Tijdens het traject wordt je gedurende 6-8 weken dagelijks ondersteund om je brein te trainen met mentale fitness. Met deze foundation training krijg je verder inzicht in je eigen belemmeringen (je saboteurs) en leer je hoe je deze stapsgewijs kunt overwinnen met behulp van het PQ-programma waarmee je dagelijks je mentale fitheid traint.  Door bewust te worden van niet effectieve gedachtepatronen, kun je de disbalans op mentale fitheid herstellen. De leeromgeving is in het engels en je hebt aangegeven dat dit geen belemmering voor je is.

De meeste pogingen tot positieve verandering mislukken omdat we stoppen bij inzicht en geen nieuwe gewoontes opbouwen. Voor een duurzame verandering naar een positievere mindset met het herkennen van oordelen en sabotage systemen is het nodig dat neurale paden worden aangelegd om nieuwe gewoonten te vormen
 in de dagelijkse praktijk. En dat is waarom we bij Nova Vitalis werken met het PQ-programma van positiveintelligence.com. (zie bijlage)

In het laatste gesprek staat de borging centraal, je maakt een individueel plan op basis van waar je nu staat met je fysieke, mentale en emotionele fitheid. We bespreken hoe je zelf verder kan blijven groeien op deze gebieden.

Het traject is gericht op bewustwording van je invloed op toekomstperspectief, beslissingen, en gedrag. Het opzoeken van 'spanning' is essentieel voor groei. Door bewustzijn te vergroten, leer je niet alleen van je huidige resultaten, maar ook waar je groeimogelijkheden liggen.

Tijdens de coaching wordt ervaring benadrukt, omdat het brein leert van ervaringen. Acties buiten je comfortzone creëren nieuwe neurale paden en bevorderen blijvende verandering. Het aantal gesprekken varieert tussen de 5 en 12, afhankelijk van je doelstellingen.


Je Leert:

01.

Je bent positiever en optimistischer en zet dagelijks acties in buiten je comfortzone.

02.

Je legt een stevig fundament voor het realiseren van jouw visie voor jouw toekomst

03.

Je zet energiemanagement in met behulp van het PQ systeem

04.

Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en voor wat je wilt creëren in je leven, hiermee versterkt je je mentale kracht en krijgt je meer energie.

05.

Je maakt bewust keuzes om andere resultaten te creëren in je leven op het vlak van gezondheid, relaties en werk. 

06.

En nog veel meer!

Kennismaking

Voor de start van een traject houden we een korte telefonische intake van 15-30 minuten om kennis te maken en de ontwikkelvraag te bespreken. Je kunt dan vragen stellen en we stemmen verwachtingen af. Daarna plannen we een intake gesprek in van 75 minuten om samen de verdieping op te zoeken en de verdiepende coachvraag vast te stellen. Daarna beslissen we samen of we het traject met elkaar aangaan.


Foundation Training PQ

Vera Verhoeven

Vera Verhoeven

Regio: Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Vera Verhoeven, vitaliteitscoach en orthomoleculair therapeut,

06-40858771

info@veraverhoeven.nl

veraverhoeven.nl

Kathelijne van Mierlo

Regio: Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kathelijne van Mierlo,

Mental health coach

06-18107633

coaching@kathelijnevanmierlo.nl

Kathelijnevanmierlo.nl

Deze mensen zijn je voor gegaan:Bij meerdere psychologen geweest gedurende mijn leven, geen succes. Na 2 van de 6 sessies (via mijn werk geregeld) kan ik zeggen dat mijn leven is veranderd. Haar kennis, eerlijkheid en hoe ze op maat met je situatie bezig gaat, is wat ik nodig had. Ontzettend bedankt!!

Bruno Oliveira, trainer


Vera is eerlijk, liefdevol confronterend en scherp. Tegelijkertijd heeft zij een warme persoonlijkheid en voel je je snel op je gemak. Vera daagt je uit in gesprekken en motiveert je tot het zetten van stappen in de praktijk. Hierdoor kan je direct oefenen met hetgeen je leert in de coaching sessies. Coach Vera weet mensen in hun kracht te zetten, in een paar gesprekken met ik ontzettend veel geleerd. Zowel voor mijn werk als privé, heb ik hier veel aan gehad!

Rachel , Gedragswetenschapper
>