Coachprogramma Ken Jezelf!

Als je op zoek bent naar de persoon die je leven kan veranderen, kijk dan in de spiegel!


Je leert jezelf van binnenuit kennen in dit coachprogramma. Je wordt 12 weken intensief begeleid waardoor je grote stappen zet in je ontwikkeling van je emotionele intelligentie. Zo vergroot je je vermogen om effectief om te springen met emoties en je belemmerende overtuigingen om te zetten naar effectieve overtuigingen. Je leert je emoties te zien als signaal en niet als iets wat vastligt. Hierdoor ontwikkel je meer positieve energie en kracht in je leven. Je groeit in zelfreflectie, bewustwording, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, empathie en assertiviteit.


In het coachprogramma 'Ken jezelf' staat het ontwikkelen van je emotionele intelligentie of je EQ (emotioneel quotiënt) centraal. EQ zegt iets over hoe iemand omgaat met emoties van zichzelf en anderen en hoe de desbetreffende persoon reageert in bepaalde situaties. Hoe hoger je EQ is ontwikkeld hoe makkelijker je in alle levenssituaties kunt blijven staan. Je stopt ervaringen niet weg waardoor je de zaken die zich in je leven afspelen makkelijker accepteert.


Hoe gaat dit programma je emotionele intelligentie versterken?

In dit traject krijg je inzicht in jezelf. Je zoomt in op je eigen behoeften, gedachten, emoties en gedragingen. Zo vergaar je inzicht in hoe dit alles samenwerkt en hoe jij dit positief kunt beïnvloeden met je brein.


Daarnaast leer je hoe je bewust oordeelt over jezelf of de ander en hoe je verwachtingen en interpretaties om kunt zetten naar neutrale en positieve gedachten en gedrag. Emotionele spieren zoals geduld, empathie en vertrouwen kunnen op dezelfde manier sterker worden gemaakt als spieren: door uit je comfortzone te stappen en je eigen limiet te overschrijden en daarna hier bewust trots op zijn en te herstellen.


Er wordt gewerkt met opdrachten om zo het zelfvertrouwen en zelfbeheersing te versterken en de sociale vaardigheden en empathie van de deelnemer te vergroten.


Aan de hand van diverse coachtechnieken en prikkelende vragen die gericht zijn op transformatie van gedachten en gedrag, word je direct bewust van je huidige gedrag in het hier en nu.


Het aantal gesprekken voor dit traject is standaard 6 gesprekken


Wil jij je gedachten en emoties de baas zijn?

VERHOOG JE EMOTIONELE intelligentie en energie!

Resultaat na het coachtraject:

  • Je legt een stevig fundament voor je emotionele balans
  • Je staat stabieler in het leven
  • Je creëert liefdevollere relaties
  • Je zet succesvol stappen in meer positiviteit
  • Met jouw levenssituaties kan je flexibeler omgaan
  • Je versterkt je zelfvertrouwen
  • Afspraken die je met jezelf maakt kom je na

Dit kun je verwachten van het coachtraject Ken jezelf:

  • Je leert wat emoties zijn en hoe je deze zelf maakt. Het wordt je duidelijk dat je dit proces zelf kunt sturen door bewustwording, acceptatie en een ander gedachtepatroon.   
  • Je leert je eigen emotionele energie te herkennen en jezelf te beïnvloeden door steeds bewuster te kiezen voor neutraal of positief gedrag.  
  •  Je krijgt diverse tools mee om negatieve lading direct om te zetten naar een neutrale of positieve actie waardoor je EQ groeit. We noemen dit stretchen: het vergroten van de flexibiliteit van ons brein.

Regio Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Vera Verhoeven is coach voor het programma 'Ken jezelf!',  


06-40858771


Coachlocatie Noordwijk, wandelcoaching, online of op je werklocatie.

Regio Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kathelijne van Mierlo is coach voor het programma 'Ken jezelf! '


06-18107633


Coachlocatie Oestgeest, online of op je werklocatie.

>