Transformationeel Coachen

Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor je verleden en heden, hoe meer je in staat bent om de toekomst te creëren die je zoekt.

Tijdens dit coachingstraject is het doel om je eigen mogelijkheden te vergroten en jezelf nog meer te ontdekken. Je leert om in balans te komen op emotioneel en mentaal gebied en hierdoor nieuwe stapen te gaan zetten. Je gaat je belemmeringen overwinnen. De oorsprong van belemmerende overtuigingen, gedragingen en je mindset liggen ten grondslag aan disbalans in je leven en belemmeren je om stappen te maken. Zij bepalen jouw resultaten die je tot nu toe hebt gecreëerd.


Aan de hand van diverse coachtechnieken en prikkelende vragen die gericht zijn op transformatie van gedachten en gedrag, word je direct bewust van je huidige gedrag in het hier en nu.


Tijdens de coaching leer je om je te richten op je visie in wie jij wilt zijn en ga je aan de slag met jouw specifieke doelen die je wilt gaan behalen binnen 3-6 maanden. Zo werk je doelgericht aan jouw resultaten in dit persoonlijk afgestelde traject.


Spanning' opzoeken is nodig voor groei. In je leven heb je invloed op drie dingen: je toekomstperspectief, de beslissing die je neemt en de actie (je gedrag) die je uiteindelijk inzet. De coaching is er op gericht om je bewustzijn hierin te vergroten. Zo leer je niet alleen waardoor je huidige resultaten tot stand zijn gekomen maar ook waar jouw groeimogelijkheden liggen


Ervaren van wat er in ons lichaam gebeurd vermijden we vaak, en dat is jammer. Want alleen dan is een blijvende verandering, ook op de langere termijn mogelijk. Je brein leert namelijk van ervaringen, niet van kennis alleen. Dit betekent dat je tijdens de coaching vaak gaat ‘stretchen’; acties neerzetten die buiten jouw comfortzone vallen. Alleen hierdoor creëer je nieuwe neurale paden in je brein en daardoor ontwikkel je nieuw gedrag.


Het aantal gesprekken ligt tussen de 5 en 12 gesprekken en is afhankelijk van dat wat je wilt bereiken.


Verlang jij naar meer voldoening en resultaten in je leven?


Resultaat na het coachtraject

Na afloop van de coaching:

  • Je bent positiever en optimistischer en zet dagelijks acties in buiten je comfortzone.
  • Je legt een stevig fundament voor het realiseren van jouw visie voor jouw toekomst
  • Je zet energiemanagement in en richt je niet meer alleen op timemanagement

Kortom: Je bent enorm gegroeid in persoonlijk leiderschap!!


Dit kun je verwachten van deze transformationele coaching:

  • Je hebt een duidelijke visie voor jezelf en voor wat je wilt creëren in je leven, hiermee versterkt je je mentale kracht en krijgt je meer energie.  
  • Je leert te focussen op dat wat je echt wilt bereiken: je gaat optimaler functioneren, je bent eerlijk, empathisch en je toont lef.
  • Je maakt bewust keuzes om andere resultaten te creëren in je leven op het vlak van gezondheid, relaties en werk. 

Regio Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kathelijne van Mierlo is transformationeel coach


06-18107633


Coachlocatie Oegstgeest, online of op je werklocatie.

Regio Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Vera Verhoeven is Transformationeel coach 


06-40858771


Coachlocatie Noordwijk, wandelcoaching, online of op je werklocatie.

 

>